Didi Kempot Sewu Kuto

Didi kempot -Sewu Kuto Lyric

Download Dengan Cepat

Name:Didi kempot -Sewu Kuto Lyric
Genre:Unknown
Date:14 March 2014
Duration:00:04:18
View:3M
Like:7.7K
Dis Like:550
Type:Youtube to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Lirik Jawa
Source:Youtube

Perawan Kalimantan : http://www.youtube.com/watch?v=Jla1kM90ZOk
Stasiun Balapan : http://www.youtube.com/watch?v=xd8l_X4WL-Q
Tanjung Mas Tinggal Janji : http://www.youtube.com/watch?v=aGgstpdoxPo

Sewo kuto uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nanging kabeh
Podo rangerteni
Lungamu neng endi
Pirang tahun aku nggoleki
Seprene durung biso nemoni

Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan sak kedeping moto
Kanggo tombo kangen jroning dodo

Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan wektumu mung sedhela
Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Senajan sak kedeping moto
Tak nggo tombo kangen jroning dodo


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related Posts: